Mijn naam is Inge van Sommeren-Hengeveld en woon samen met mijn man en onze dochter in Eibergen. Na een aantal jaren in Twente te hebben gewoond, ben ik toch weer teruggekeerd naar het mooie Eibergen, waar ik ben opgegroeid. Datzelfde geldt eigenlijk ook voor mijn werk; de afgelopen jaren heb ik verschillende functies gehad in het onderwijs, maar nu keer ik toch weer terug bij het werk dat ik het allerleukst vind, op een superleuke school; intern begeleider opvang en onderbouw op Het Sterrenpalet.

Wanneer kinderen zich gezien voelen, weten dat ze er mogen zijn met hun kwaliteiten en leerpunten, en zich veilig voelen, kunnen ze zich optimaal ontwikkelen. Ik zet mij graag in om de kinderen van het Sterrenpalet een plezierige, leerzame tijd op school te geven. Ik ben meestal op dinsdag, woensdag en donderdag in het IKC te vinden, maar de werkdagen kunnen wat wisselen, in verband met afspraken buiten de deuren. Via Mijn School ben ik dan goed te bereiken!