Algemeen nieuws

Wat hebben we de afgelopen weken veel bijzondere momenten met elkaar beleefd! Herdenken en herinneren stonden centraal tijdens een project onder begeleiding van Mirjan Koldeweij  en Lara Vos.
Voor de onderbouw stonden er prentenboeken centraal rondom het thema vrijheid en herinneringen. Daarna ontwierpen kinderen een tekening of symbool vanuit een eigen dierbare herinnering. Voor de groepen 1 tot en met 5 resulteerde dit in mooie harten op de ramen van de school. De groepen 6, 7 en 8 hebben deze herinneringen in een echt atelier uitgewerkt in koper. Deze koperen herinneringen kregen een plekje in de metalen kroon die door Maikel Geurts boven op de boomstam op het schoolplein is geplaatst. Een echte herinneringsboom.
Vorige week de sponsorloop voor KWF, waarbij er heel veel geld is opgehaald (dat vertellen wij u na de vakantie…..)  Iedereen heeft eigen herinneringen en gedachten aan mensen van wie we zoveel hebben gehouden, en door die samen te delen op die dag, voelden we ons sterk samen en werd ook deze dag tot een speciale herinnering.