Wellicht denkt u erover om uw kind aan te melden voor het onderwijs of de opvang. Het kan zijn dat u ons kindcentrum nog niet kent. U bent altijd van harte welkom voor een kennismakingsgesprek. In dat gesprek vertellen wij u hoe we op onze school en de opvang werken. Daarbij geven we u een rondleiding. Verder krijgt u een informatiepakket met daarin ook een inschrijfformulier voor de opvang en/of school.
U bent altijd welkom om te komen kijken! Wij maken graag tijd voor u vrij. Om er zeker van te zijn dat we u alle tijd en aandacht kunnen geven, kunt u op de volgende manieren een afspraak maken:

  • u kunt altijd even langskomen om een afspraak te maken
  • u kunt altijd contact opnemen met onze directeur Ineke Neerhof, mobiele nummer: 06-12 64 32 47
  • u kunt  een e-mail sturen naar directeur Ineke Neerhof: i.neerhof@vco-oostnederland.nl  of locatieleider Alieke Leppink: a.leppink@vco-oostnederland.nl

En als u komt, we hebben altijd een kopje koffie of thee (bijna) klaar staan!

In februari stond ons open huis gepland. Helaas kon dit door de coronamaatregelen niet doorgaan. Omdat we dit erg jammer vonden, is er met de Eibergse scholen een nieuwe
datum gezocht voor een gezamenlijk open huis. Dit open huis vindt plaats op woensdag 6 april 2022 van 9.00-12.30 uur. Van harte welkom!
Lees hier de flyer.