Wellicht denkt u erover om uw kind aan te melden voor het onderwijs of de opvang. Het kan zijn dat u ons kindcentrum nog niet kent. U bent altijd van harte welkom voor een kennismakingsgesprek. In dat gesprek vertellen wij u hoe we op onze school en de opvang werken. Daarbij geven we u een rondleiding. Verder krijgt u een informatiepakket met daarin ook een inschrijfformulier voor de opvang en/of school.
U bent altijd welkom om te komen kijken! Wij maken graag tijd voor u vrij. Om er zeker van te zijn dat we u alle tijd en aandacht kunnen geven, kunt u op de volgende manieren een afspraak maken:

Op woensdag 8 februari, van 9.00 – 21.00 uur houdt onze school, net als de overige basisscholen in Eibergen, open huis voor ouders van een kind dat volgend schooljaar 4 jaar zal worden. U bent van harte welkom, ook met uw kind, om een kijkje te nemen. Naast een bezoek tijdens het open huis kunt u ons uiteraard ook op een ander tijdstip bezoeken. Wel vinden we het fijn dat daarvoor een afspraak gemaakt wordt.

En als u komt, we hebben een kopje koffie of thee zo voor u gezet! Welkom!