Voor de kinderen vanaf 4 jaar is er voor schooltijd voorschoolse opvang (VSO) en na schooltijd buitenschoolse opvang (BSO). ’s Morgens staat vanaf 7.00 uur een ontbijtje klaar en na school worden er allerlei leuke en uitdagende activiteiten aangeboden. In de vakanties en tijdens studiedagen werken we met  aansprekende thema’s met veel sport, spel en creativiteit.

‘VSO De Vroege Vogels’: De voorschoolse opvang vindt u aan de Prins Bernhardstraat. Ouders die kinderen hebben op zowel het KDV als op school, kunnen op deze manier hen ‘s morgens vroeg samen naar één locatie brengen. De Voorschoolse Opvang is in hetzelfde lokaal als dat van de peutergroep, omdat de peutergroep pas begint, als de kinderen van de VSO naar school gaan.

De BSO bevindt zich in ons dependance aan de Klaashofweg, waar in de verschillende ruimtes veel mogelijkheden zijn voor verschillende soorten activiteiten. De kinderen verzamelen zich na schooltijd op de groene trap in de hal aan de Prins Bernhardstraat waar de pedagogische medewerkers op hen wachten. Daarna lopen ze naar de Klaashofweg.

Mocht u vragen hebben over  onze BSO, dan kunt u altijd contact opnemen met onze locatieleider Alieke Leppink, a.leppink@vco-oostnederland.nl of bel 06- 48 26 10 03.